offers hundreds of practice questions and video explanations. Go there now.

# Data Interpretation: Practice Question of the Week #8

Hi, all! Here’s a data interpretation problem– try to figure it our for yourself before I post the answer and video explanation tomorrow!

What was the approximate population of Town X in 1945?

1. 150
2. 750
3. 1500
4. 3000
5. 6000

Also, if you haven’t noticed the pop-up poll on the bottom right of your screen, make sure to submit your vote– I’d love to know what frequency would best help you in your studies, and we’ll change our posting and email schedules according to the poll results. Or let us know if you have any feedback in general regarding the (currently) weekly practice questions (layout, content, etc.) in the comments!

Good luck!

By the way, students who use Magoosh GRE improve their scores by an average of 8 points on the new scale (150 points on the old scale.) Click here to learn more.

### 4 Responses to Data Interpretation: Practice Question of the Week #8

1. Lars July 12, 2012 at 3:17 am #

In 1945, population per TV = 100,
Number of Television = 30

So, population of town = 100 * 30 = 3000

2. Rushikesh January 23, 2012 at 10:49 pm #

750 !!!

3. Karthik Chockkalingam July 19, 2011 at 10:59 am #

I too go with mohamed. It’s 25*30=750.

4. Mohamed July 19, 2011 at 10:30 am #

30 * 25 = 750

Magoosh blog comment policy: To create the best experience for our readers, we will only approve comments that are relevant to the article, general enough to be helpful to other students, concise, and well-written! 😄 Due to the high volume of comments across all of our blogs, we cannot promise that all comments will receive responses from our instructors.

We highly encourage students to help each other out and respond to other students' comments if you can!

If you are a Premium Magoosh student and would like more personalized service from our instructors, you can use the Help tab on the Magoosh dashboard. Thanks!